BURDUR / GÖLHİSAR - Şehit Himmet Özbilgin İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı ilçemizdeki ilkokul ve ortaokulların katılımıyla ilçe stadyumunda coşkuyla kutlanmıştır. Okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerinden Cevdet SERTTAŞ kompozisyon dalında ilçe 1. olduğu için ödüle layık görülmüştür.

Mrt

18 Mart 1915  Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümü  nedeniyle okulumuz konferans salonunda okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi.  Program  öğretmen ve öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. “Çanakkale Ruhu ve Şehitlik" konusuyla ilgili düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Gülay Bıçak ilçe  üçüncüsü olmuştur.  Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , kahraman askerlerimizi ,aziz şehitlerimizi;  sevgi , saygı , şükran ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulünün 103. yılı  ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü nedeniyle   İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda  program yapıldı. Liseler arasında düzenlenen "Mehmet Akif ve İstiklal" konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Gülay Bıçak ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz...

Ara

2023/2024 Genç Nida Kızlar Ortaokul ve Liseler Kuran'ı Kerimi güzel okuma ve Hafızlık İl Finalleri 13.12.2023 Çarşamba günü okulumuzda yapılmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı lçemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi. Öğretmenler ve  ailelerinin de  davet edildiği program davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Program sonunda “Öğretmen" konusuyla ilgili düzenlenen resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüller verildi.  Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ,  şehit öğretmenrimizi  sevgi , saygı , şükran ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Program öğretmenler korosuyla sona erdi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal  Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz. Vefatının  85. yıl dönümü nedeniyle  okulumuzda  Anma Programı yapıldı.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu Cumhuriyet 100. yaşını kutladı. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır şekilde ilçemizde ve okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlçe stadyumunda kutlama programı gerçekleştirildi. Şiir dalında dereceye giren öğrencimiz Fatmanaz ÖZEN'e ödülü belediye başkanımız İbrahim SERTBAŞ tarafından verildi.

Ekm

Okulumuz Mesleki  Tatbikat Kulübü öğrencileri Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'in (Sallallahu aleyhi ve sellem) doğumu münasebetiyle  Mevlidi Nebi Programı düzenledi.

Ekm

İl  Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Muhammed ÖZDEMİRCİ  ve  İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal KAVCAKAR 26.09.2023 tarihinde Salı günü  okulumuzu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammed ÖZDEMİRCİ öğretmenler odasında öğretmenlerimize çeşitli konularda açıklamalarda bulundular.

May

Okulumuz tarafından düzenlenen resim sergisi ile zeka oyunları atölyesinin açılışı Sayın Kaymakamımız  Kadir ULUSOY tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğimize katılan daire amirlerine, halkımıza ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı okulumuz tören alanında sunulmuştur. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Mübarek Ramazan ayı nedeniyle okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü öğretmen ve öğrencileri  okulumuz konferans salonunda  "Ramazan Ayı Etkinliği" programı düzenledi.